Vi erbjuder solskydd, markiser och solskyddsteknik för fastighet, projekt och nybyggnationer.

Solskyddsteknik för fastighet- och byggprojekt

Den teknologi som vi kan erbjuda genom Luxaflex® innovationer innebär stora fördelar vad gäller såväl energibesparing, rätt inomhustemperatur samt barnsäkerhet och intelligent styrning.

Solskydd för fastighet- och byggprojekt

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med solskyddslösningar i fastighets- och byggprojekt tillsammans med arkitekter, projektledare, företag och kommun. För oss på NIBO är samverkan med arkitekter och inredare något av det som vi värderar högst av allt. Våra leverantörer är valda för att de erhåller den bästa kvaliteten såsom Luxaflex® för solskydd inomhus, Riviera för markiser och andra solskydd utomhus, samt Sandatex för sina högkvalitativa markisvävar med bra hållbarhet och miljöprofil. Vi projekterar, tillverkar, installerar och dokumenterar samt upprättar service- och underhållsavtal för smidig och problemfri drift. Vår projektmodell garanterar att alla projekt som genomförs uppnår det bästa resultatet och den absolut bästa kvaliteten.

Kontakta oss för rådgivning och offert för markiser och persienner till fastighetsprojekt

Utbildade inom solskyddsteknik

Våra montörer är utbildade till solskyddstekniker, samt är diplomerade solskyddsinstallatörer med legitimering i ID06. Dessutom har de även utbildning i arbete på hög höjd, heta arbeten, arbete på väg och arbete med lift och ställning.

Diplomerade solskyddstekniker hjälper dig att hitta rädd solskydd oavsett om du letar efter markis, gardin eller persienn.
Nibo är diplomerad installatör av utvändigt solskydd enligt solskyddsförbundet.
Nibo är experter på solskydd, markiser, gardiner och persienner.

Arkitekter & Inredare

NIBO Solskydd ger dig stöd hela vägen från första idé till genomfört projekt. Vi lyssnar på dina önskemål om solavskärmning och anpassar de interiöra eller exteriöra solskydden därefter. Vi projekterar, tillverkar, installerar och dokumenterar samt upprättar service- och underhållsavtal för smidig och problemfri drift. NIBO Solskydds projektmodell garanterar att alla projekt som genomförs uppnår det bästa resultatet och den absolut bästa kvaliteten.

Projektdirektiv

Initera projektet. Ritning tas ut. Syfte och mål läggs fast.

Projektförslag

Förutsättningar, mått produktval och förutsättningat beskrivs.

Projektplan

Tidsplanering, budget.

Leverans

Installation på plats.

Slutrapport

Avstämning. Egenkontroll och tid för utvärdering.