Skräddarsydda gardiner till sovrum hittar du hos Nibo i Uppsala.

Inspireras av våra

solskyddslösningar

Inspiration inför ditt val av solskydd till hemmet

Här kan du läsa om bra saker att tänka på när du väljer solskydd, hur rätt val av gardiner kan spara på energiförbrukningen och hur våra medarbetare arbetar för att just du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp av gardiner eller markiser hos oss på NIBO. Kontakta oss om du har frågor om solskydd, vi hjälper dig gärna!

Experter på solskydd och solskyddslösningar till hemmet.

”Det viktigaste för mig är att göra kunden nöjd”

Vilka är vi som arbetar på NIBO Solskydd? Här har vi en intervju med Josefina som är ekonomiansvarig på NIBO, men jobbar med kundmottagning och rådgivning.

Läs mer >

Markiser och persienner i Uppsala.

5 saker att tänka på när du köper säkra solskydd

I samarbete med världens främsta leverantör av invändiga solskydd Luxaflex® har vi på NIBO flera smarta lösningar för att än mer förbättra skyddet för barn.


Läs mer >

Se våra smarta gardiner i vårt Showroom i Uppsala.

Energieffektiva gardiner

Vi är stolta över att kunna arbeta med Luxaflex® som är branschledande när det gäller att spara energi vid fönstren. Redan 1985 uppfann de mycket energieffektiva Duette® gardinerna, som utvecklades som ett svar på energikrisen i slutet av 1970-talet. Luxaflex® senaste innovation är Duette® Architella- gardinen.

Läs mer >

Luxaflex erbjuder solskydd som markiser, persienner och gardiner. Se vårt utbud i Uppsala.

Historien om Luxaflex®

I år är det 100 år sedan Henry Sonnenberg bildade sitt företag i Tyskland och lade grunden till Luxaflex och modern solskyddsteknik. I dag är vi på NIBO en viktig partner till Luxaflex® i Uppsala. Men allt höll på att ta slut redan under 1930-talet.

Läs mer >