Säkra solskydd

Markiser och persienner i Uppsala.

5 saker att tänka på när du köper

säkra solskydd

I samarbete med världens främsta leverantör av invändiga solskydd från Luxaflex® har vi på NIBO flera smarta lösningar för att än mer förbättra skyddet för barn. En sådan lösning är PowerView®, med vilken du kan styra dina gardiner med en app i din smartphone, fjärrkontroll eller varför inte styra dina gardiner med röststyrning.

Det är viktigt innan ett köp av gardiner och solskydd att du är medveten om de risker som kan uppstå på grund av löst hängande linor, band, ändlösa kedjor och kablar. Är solskydden inte barnsäkrade kan det vara farligt för små barn.

För våra Luxaflex® gardiner finns nu det innovativa LiteRise®-systemet som gör att du bara kan dra i underlisten för att placera gardinen i exakt rätt höjd. Där du släpper gardinen stannar den. Och eftersom den inte har några snören är systemet det allra bästa barnsäkra valet. Solskyddsteknikerna hos oss kan berätta mer om hur ni kan göra för att få barnsäkra solskydd i ert hem. Varmt välkomna till vårt showroom eller att kontakta oss för ett hembesök!